Cartoon Network va încheia un parteneriat extins pentru jocul Minecraft “Să-nceapă aventura“

0
2334
Ascultă acest articol


Cartoon Network și Mojang au anunțat astăzi că vor încheia un parteneriat extins pentru jocul Minecraft “Să-nceapă aventura”, lansat la începutul acestui an pe console, PC și mobil, Studiourile Cartoon Network urmând să producă un episod original. În episodul care poartă titlul “Diamante și Lămâi”, Finn și prietenii săi trec prin eșecuri și triumfuri într-o nouă viziune fantastică a Tărâmului Ooo. Noul episod va fi lansat în vara anului viitor.

Fanii “Să-nceapă aventura” și comunitatea Minecraft vor avea ocazia să urmărească acest episod mâine în timpul MINECON. Momentul va fi difuzat online începând cu ora 12.00 EST pe Minecraft.net/minecon. Imaginile vor fi disponibile imediat pe paginile de YouTube și social media ale Cartoon Network.

“Să-nceapă aventura”, serial de animație câștigător al premiilor Emmy și Peabody, introduce telespectatorii în universil lui Finn și Jake, doi prieteni care traversează Tărâmul mistic Ooo. Animația a fost creată de Pendleton Ward și este produsă de Studiourile Cartoon Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.