Dacă e martie – înseamnă că primăvara înflorește și la DIVA, cu filme în premieră în România și comedii romantice care aduc soare, flori și iubire.

Filmele de duminică după-amiaza – difuzate duminica, la ora 16:00 – continuă luna aceasta cu DRAGOSTE ȘI LALELE (premieră în țara noastră, pe 4 martie), un film în care joacă Fiona Gubelmann and Lucas Bryant, despre un designer de interioare care se întoarce acasă, pentru a fi aproape de tatăl ei bolnav. O săptămână mai târziu, pe 11 martie, putem urmări comedia romantică O VARĂ ÎN MANHATTAN, care urmărește povestea managerei unui mic magazin de haine dintr-un orășel, care este promovată atunci când se aștepta mai puțin și trebuie să conducă principalul magazin al firmei din Manhattan și să se adapteze la viața din metropolă.

O altă premieră la DIVA din luna martie este comedia MIREASĂ DE ANUL NOU (pe 18 martie), cu Brooke D’Orsay și Wes Brown. În care June visează la o nuntă de vară perfectă, însă schimbările din cariera mirelui îi dau planurile peste cap, fiind nevoită să pregătească în grabă o nuntă în ianuarie. Ultima duminică după-amiază din marte este rezervată pentru DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE (pe 25 martie), cu celebrii actori Amy Smart și Adam Grenier.

DIVA sărbătorește Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, cu un cadou minunat – filme romantice perfecte pentru această zi de primăvară! Programul special al zilei începe cu premiera în România O VARĂ ÎN MANHATTAN (la ora 16:00), urmată de alte titluri care să ne facă ziua mai frumoasă: FLASHDANCE – STRĂLUCIREA DANSULUI (la 18:00), DREAMGIRLS (la 20:00) și SPICE GIRLS – FILMUL (la 22:40).

Intrați în atmosfera de primăvară în luna martie urmărind premierele și comediile romantice de la DIVA, cu un cadou special de 8 Martie, Ziua Femeii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.