“Minunea mătuşii Marlene”, filmul de prezentare pentru colecția F/W a designerului Oana Lupas (https://dbol.ro/en/), a luat premiul pentru cel mai bun hair style într-un video, în cadrul Festivalului de Fashion Film de la Miami.

Scurtmetrajul, selectat dintre competitori din întreaga lume, este produs de 23rd Film Hub & Media Company (http://23film.ro/), casa de producţie independentă cu focus pe realizarea de Conţinut Digital şi Filme de Modă.
Hairstyling-ul este realizat de Dan Stoica (www.danstoica.work/), hair stylist cu peste 13 ani de experienţă în campanii fashion.

Scurtmetrajul “Minunea mătuşii Marlene” este inspirat dintr-un secol trecut, în care virtutea femeii se măsura în calitățile sale estetice, iar finețea gândului atingea doar paginile de jurnal.

Filmul este regizat de Rareş Abraham, fondatorul 23rd Film Hub & Media Company, care acum 3 ani, punea bazele casei de producţie de film în Cluj. Datorită intersectării repetate cu lumea modei, acesta se decide să producă şi să regizeze Filme de Modă, producţii care au devenit semnătura 23rd.

Festivalul de Film de la Miami atrage atenția asupra conexiunii istorice dintre artă, modă și influențele acesteia. Atfel, conceptului moda este artă îi sunt dedicate filme locale şi internaţionale, care evidenţiază designul de modă prin povestiri, grafică, sunet şi mişcare. Juriul ediţiei din 2017 a fost format din 5 membrii, din lumea artelor şi a modei, actori, fotografi, producători de film, autori şi profesori.

Scurtmetrajul poate fi văzut aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.