Crash Bandicoot vine pe Nintendo Switch, Xbox One și Steam

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – Cea mai bine vândută colecție de jocuri remasterizată din istoria PS4 – ajunge pe Nintendo Switch, Xbox One și Steam pentru prima oară pe 10 iulie

0
1501
Ascultă acest articol


Fanii au cerut, iar Activision aduce Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy acum pe toate platformele de gaming disponibile. Vedeta din jocurile anilor ‘90 își face simțită prezența pe Nintendo Switch, Xbox One și Steam® pe 10 iulie 2018. Lansarea Crash Bandicoot N. Sane Trilogy din vară pe aceste platforme marchează un moment important, cele trei titluri – Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back și Crash Bandicoot™ 3: Warped – urmând a fi disponibile pe platformele Nintendo și Microsoft, dar și pe Steam.

Primele trei jocuri din seria Crash Bandicoot vin acum pentru prima oară pe o platformă Nintendo, astfel încât jucătorii se pot bucura de ele atât în sufragerie, cât și oriunde în altă parte datorită mobilității acesteia. Este, de asemenea, pentru prima oară când cele trei jocuri vor fi disponibile pe consolele Xbox de la Microsoft, inclusiv Xbox One X. Ultimul joc din această serie a fost disponibil pe Xbox acum zece ani, așa încât jucătorii au fost nerăbdători ca ele să se reîntoarcă pe această platformă. În plus, Crash Bandicoot vine pentru prima oară și pe PC prin intermediul Steam, cu suport atât pentru Steam Controller, cât și pentru mouse și tastatură.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy este acum disponibil pentru PlayStation 4. Fanii vor putea înregistra în curând precomenzi pentru Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pe celelalte platforme.

Pentru mai multe informații despre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy urmăriți @CrashBandicoot pe Twitter, Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.