Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Gringo: Amator în misiune”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Nae Daniela și Bogdan Frincu

Cartelurile mari și rele sunt doar povești de speriat copiii. Dar ce faci când te trezești în Mexic cu un pistol la tâmplă?

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Gringo: Amator în Misiune”.

Această actriță care interpretează rolul Elaine Markinson în Gringo este de origine sud-africană. A cucerit Hollywood-ul cu filme ca The Devil’s Advocate, Sweet November, The Italian Job sau Mad Max: Fury Road. A fost premiată cu Oscar pentru rolul din Monster, iar de curând a jucat magistral în Atomic Blonde. Care este numele său?

  • a) Jennifer Lawrence
  • b) Charlize Theron
  • c) Uma Thurman

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 19 martie – 23 martie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

Din 16 martie, află cum un cetățean model e transformat într-un criminal căutat în Gringo: Amator în Misiune. O corporație americană făra scrupule, un cartel mexican, un fost mercenar puțin sărit și un tip naiv. Ce poate să iasă rău? Află dintr-o comedie plină de acțiune, cu Charlize Theron, Joel Edgerton și David Oyelowo. Gringo: Amator în misiune, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 16 martie.

42 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.