Daredevil

Actorul Jay Ali va face parte din distribuția celebrului serial de pe Netflix, Daredevil. În trecut, acesta a jucat, printre altele și în Darling Companion și în serialul The Fosters.

În cel de-al treilea sezon al serialului, acesta îl va interpreta pe Ray Nadeem. Personajul pe care îl va juca este un agent FBI, foarte ambițios, care e dispus să facă totul pentru familia sa. Pe de altă parte, șeful televiziunii și de asemenea, procătorul executiv al Marvel, spune despre introducerea lui Jay în echipa de actori că “suntem încântați să îl primim pe Jay în distribuția noastră. Povestea sa, de asemenea și experiența, îi va capta pe fani în cel de-al treilea sezon al serialului.”

În plus, el nu este singurul care a avut ceva de spus legat de Jay Ali, și Erik Oleson a ținut să adauge ceva: “Îl ador pe Jay Ali. Audiția sa ne-a uimit pe toți, plus că nu este atât de ușor să intri într-o distribuție atât de talentată. În cel de-al treilea sezon al Marvel’s Daredevil, acesta își va arăta potențialul și că este o stea în devenire.”

O să fie interesant să-l vedem pe Jay Ali cum joacă alături de Charlie Cox (Matt Murdock), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) și Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.