Trilogia „Jurassic Park” ia cu asalt Filmcafe

0
898
Ascultă acest articol


La început de primăvară, Filmcafe ne trimite pe Insulele Nublar și Sorna, pe coasta pacifică a Americii Centrale, pentru trei aventuri pline de efecte speciale revoluționare (pentru acea vreme), laureate cu Oscar: primele filme ale francizei marca Steven Spielberg „Jurassic Park”, care ajunge în vara acestui an la a cincea parte („Jurassic World: Un regat în ruină” se lansează în cinematografele din țara noastră pe 8 iunie 2018) și, în 2021, la al șaselea film („Jurassic World 3”). Descoperiți mai multe detalii, mai jos:

  • „Jurassic Park” (1993), 31 martie, de la ora 19:35. Dr. Alan Grant (Sam Neill) și dr. Ellie Sattler (Laura Dern) sunt invitați de excentricul miliardar John Hammond (Richard Attenborough) la deschiderea unui nou parc de distracții. La fața locului, pe o insulă din Costa Rica. Hammond a clonat dinozauri și acum locul e o rezervație imensă, plină de animale preistorice. Evident, sistemele de protecție ale parcului cedează și să te ții distracție… Scenariul adaptează cartea omonimă a lui Michael Crichton, din 1990.
  • „Lumea dispărută: Jurassic Park” (1997), 7 aprilie, de la ora 19:35. Au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni. Uitați de lume, dinozaurii au supraviețuit și au crescut în Atelierul B de pe Insula Sorna și acum Hammond este nerăbdător să-și facă publice realizările, iar Malcolm pleacă în expediție, pentru a-și recupera iubita (Julianne Moore), paleontolog de meserie.
  • „Jurassic Park III” (2001), 14 aprilie, de la ora 20:05. Aventurile dr. Alan Grant (Sam Neill) continuă, după ce ajunge pe Insula Sorna, alături de Amanda (Téa Leoni) și Paul Kirby (William H. Macy) – un cuplu care își caută fiul dispărut. Principalul dușman din poveste este unul dintre cei mai mari dinozauri carnivori din istorie: Spinosaurus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.