Ascultă acest articol


Ubisoft a anunțat că Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands va avea gratuit o misiune tematică Tom Clancy’s Splinter Cell, cu Sam Fisher, dublat vocal de Michael Ironside, ca parte a Special Operation I.

Jucătorii vor putea să facă echipă cu Sam, în acest eveniment special crossover, începând cu data de astăzi, 10 aprilie, pe PC. Ei vor avea acces gratuit la jocul integral Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands în weekend-ul 12 – 15 aprilie pe toate platformele. În acea perioadă de timp jucătorii vor putea testa întreg jocul inclusiv mod-ul Ghost War PvP, misiunea Predator și, după cum spuneam, Special Operation I.

Conținutul va sosi în mod-ul Ghost War PvP, inclusiv o nouă misiune PvE, obiecte în exclusivitate și o nouă clasă Ghost War PvP. Jucătorii vor putea juca cu alături de Sam Fisher și-l vor putea ajuta să termine cu succes noua misiune de infiltrare într-o Bolivie futuristică. Misiunea se poate juca solo sau cu până la 4 jucători în co-op și este printre cele mai grele ale Ghosts. Misiunea are loc pe timp de noapte, iar jucătorii trebuie să folosească echipamentul adecvat.

“Suntem extrem de entuziasmați să aduce personajul iconic Sam Fisher în Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands,” a spus Nouredine Abboud, Senior Producer la Ubisoft.

După finalizarea cu succes a misiunii, jucătorii vor fi răsplătiți cu obiecte în exclusivitate precum ochelarii sonari ai lui Sam cu un nou filtru pentru viziunea pe timp de noapte și multe altele. Premiile vor fi disponibile până la încheierea Special Challenge pe 16 mai 2018. Pe lângă aceastea Ghost vor putea să-și personalizeze echipamentul prin Splinter Cell Gear Pack, care include obiecte pentru personalizare și arme precum Karambit Knife; un cuțit inspirat din Splinter Cell Blacklist sau o armă de asalt, prototip, SC 4000, din Sprinter Cell.

Special Operation 1 va include noua clasă de atac, Echelon, în toate mod-urile PvP, ceea ce extinde numărul claselor din Ghost War la 18. Echelon este partea celei de-a patra echipe Echelon, a lui Sam Fisher, și are acces la echipament hi-tech precum Sonar Pulse – care-i permite să vadă inamicii prin pereți. Jucătorii din Ghost War vor avea acces mai devreme la noua clasă prin utilizarea punctelor Prestige sau cu Year 2 Pass.

Mai multe informații despre Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands aveți pe ghostrecon.com, sau din rețeaua lor de socializare pe twitter.com/ghostrecon sau facebook.com/ghostrecon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.