10 ani de Marvel sărbătoriți cu un succes răsunător de box-office pentru „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”

0
1855
Ascultă acest articol


Nu aţi văzut încă filmul “Răzbunătorii: Războiul Infinitului” ? Merită să mergeţi la cinema pentru a descoperi povestea spectaculoasă a lui Thanos și a celor șase Pietre ale Infinitului, dar și pentru a lua parte la lupta supremă din Universul Cinematografic Marvel.

“Răzbunătorii: Războiul Infinitului” – filmul fenomen al momentului, povestea ce marchează 10 ani de Marvel – a înregistrat încasări record și în România, în weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari) . Astfel, pelicula în care se reunesc toți super-eroii preferați pentru a lupta împotriva lui Thanos, a devenit și filmul cu cele mai mari încasări din 2018 în România, în weekendul de lansare și cea mai bună lansare Marvel.

Conform Hollywoodreporter.com, filmul a bătut numeroase recorduri, având încasări de 250 de milioane de dolari în weekendul de lansare în SUA, depășind astfel „Star Wars: Trezirea Forței”, ce a înregistrat 248 de milioane de dolari.
„Avengers: Infinity War” se alătură astfel producţiilor „Trezirea Forței”, „Star Wars: Ultimii Jedi”, „Jurassic World” , Răzbunătorii” şi „Black Panther” ca unul dintre cele şase lungmetraje care au înregistrat încasări de peste 200 de milioane de dolari în weekendul de debut.

La nivel global, pelicula a generat 640 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Filmul a adus cele mai mari încasări dintre toate peliculele cu super-eroi, weekendul de lansare fiind cel mai profitabil de până acum în 2018.

Filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” este distribuitîn România de Forum Film şi este disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.