Kingston Digital, Inc., divizia de memorii Flash a companiei Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie și soluții tehnologice, anunță lansarea unui nou produs în gama UV500, un SSD de 2TB[1]. Capacitatea mare de stocare le permite utilizatorilor să stocheze mai multe date și să îmbunătățească performanța unui sistem, cu timpi foarte buni de boot, încărcare și transfer. În plus, având în vedere lipsa componentelor mobile, incidența erorilor este mult mai puțin probabilă în comparație cu hard disk-urile mecanice.

UV500 este primul SSD Kingston 3D NAND cu criptare full-disk hardware AES pe 256 de biți și suport pentru TCG Opal 2.0. UV500 este alimentat de controller-ul Marvell 88SS1074, iar în combinație cu flash-ul 3D NAND oferă viteze incredibile de scriere și citire, de până la 520MB/s și 500MB/s[2], fiind astfel de 10 ori mai rapid decât un hard drive de 7200RPM.

UV500 are o garanție de 5 ani și dispune de de asistență Kingston[3]. Pentru mai multe informații, vizitați www.kingston.com.

[1] Unele dintre capacitățile enumerate pe un dispozitiv de stocare Flash sunt utilizate pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu sunt disponibile pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, vizitați Kingston’s Flash Memory Guide la kingston.com/flashguide

[2] Bazat pe performanța “out-of-box” folosind o placă de bază SATA Rev 3.0 / PCIe 3.0. Viteza poate varia în funcție de hardware, software și utilizare. IOMETER Random 4K Read/Write se bazează pe partiția de 8GB.

[3] Garanție limitată de 5 ani sau “SSD Life Remaining”, ce poate fi găsită prin Kingston SSD Manager (Kingston.com/SSDManager). Un produs nou, neutilizat, va indica o valoare indicatoare de uzură de 100, în timp ce un produs care a atins limita de anduranță a ciclurilor de ștergere a programului va afișa o valoare indicatoare de uzură de unu (1). Pentru detalii, consultați Kingston.com/wa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.