Ascultă acest articol

Ediția acestui an pentru Electronic Entertainment Expo – cel mai mare eveniment anual dedicat entertainment-ului electronic – va avea loc în perioada 12 – 15 iunie la Los Angeles Convention Center din California, dar porțile se vor deschide și mai devreme în cazul conferințelor de presă. An de an, cei mai mari dezvoltatori și distribuitori de jocuri susțin conferințe de presă în cadrul cărora anunță noutăți în exclusivitate, legate de creațiile lor.

Pentru a fi mai ușor să știți când vor fi transmise în direct prin streaming conferințele EA, Microsoft, Bethesda, Square-Enix, Ubisoft, Devolver Digital, PC Gaming Show și Nintendo, am adaptat pentru România zilele și orele când vor avea loc acestea și unde le puteți urmări:

9 iunie

10 iunie

  • Microsoft – Xbox E3 – Conferința începe la ora 23 și va putea fi urmărită în direct pe Twitch, YouTube, platforma Microsoft, Mixer și vor fi făcute update-uri live via Twitter și Facebook.

11 iunie

12 iunie

Un grafic al orelor, zilelor, în funcție de locațiile globale, aveți mai jos (am marcat cu negru pentru România) plus o versiune extinsă:

Râmâneți alături de noi pentru link-urile directe către streaming-urile live al conferințelor și bineînțeles pentru a afla care sunt cele mai noi și interesante anunțuri și clipuri din cadrul E3 2018.

PS. Pentru cei interesați de eveniment, pentru a vă fi mai ușor să aveți acces la tot ce este legat de E3, folosiți etichetele (tag-urile), E3 respectiv E3 2018.

PS.2 Un link util cu timp descrescător în direct pentru conferințele de presă găsiți aici: http://www.e3countdown.com/

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.