Sekiro: Shadows Die Twice anunțat de Activision

Activision și From Software anunță lansarea Sekiro: Shadows Die Twice în 2019 pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC via Steam.

Acțiunea are loc în Japonia anilor 1500. Este o perioada tumultoasă din istoria acestei țări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă poveste se naște din haosul creat de conflictul sângeros.

Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil de seria Dark Souls și de Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice este un joc third-person action-adventure cu elemente RPG. Jucătorii vor controla un războinic pe nume Sekiro, lupul cu un singur braț, în lupta să pentru a-l elibera pe un tânăr nobil și a se răzbună pe cel mai de temut adversar al său.

Sekiro: Shadows Die Twice Trailer

Destiny 2: Forsaken Gambit debutează la E3 2018

Gambit este noul mod multiplayer prezent în expansiunea Forsaken pentru Destiny 2, disponibilă pe dată de 4 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC/Battle.net. Două echipe de câte patru jucători înfruntă valuri de inamici, culminând cu un monstru foarte puternic a cărui înfrângere le poate aduce victoria.

Pe parcursul meciului, jucătorii trebuie să strângă obiectele care rămân în urmă monștrilor uciși și să le depună la propria bancă. Nu în ultimul rând, un jucător poate în anumite condiții invada spațiul ocupat de echipa adversă pentru a le sabota activitatea. Câștigă echipa care reușește să depună prima 75 de obiecte și să înfrângă monstrul care își face apariția în acel moment.

Destiny 2 Gambit Trailer

Cayde-6 plătește cu viață încercarea de a opri evadarea Baronilor din Prison of Elders. În Forsaken, jucătorii îi vor vâna pe cei evadați în locații noi, vor descoperi puteri și arme noi și vor dezgropa secretele rasei Awoken.

Destiny 2 E3 Story Reveal Trailer

Fanii Crash primesc doua noi niveluri pentru Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Future Tense este un nivel bonus disponibil gratuit pe 29 iunie pentru PlayStation 4, dar și pentru versiunile jocului ce vor fi lansate începând cu această dată și anume Xbox One, Nintendo Switch și PC/Steam. Future Tense este un omagiu adus nivelului Waterfall din Crash Bandicoot, nefolosit în versiunea originală a jocului la vremea respectivă.

În plus, fanii Crash de pe toate platformele vor primi și un al doilea nivel bonus gratuit, Stormy Ascent, pe dată de 29 iunie, cu excepția celor care dețin deja jocul pentru PlayStation 4 și care se pot bucura de de el gratuit în curând.

Crash Bandicoot Future Tense Trailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.