Tomb Raider – Blu-ray Review

0
1056
Ascultă acest articol


Tomb Raider / “Tomb Raider: Începutul” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Aventură, Acțiune

VIDEO :

Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.4:1 (16×9)

AUDIO :

Dolby Atmos True-HD: Engleză

DTS-HD Master Audio: Engleză 5:1

Dolby Digital 5.1: Cehă, Maghiară, Mandarină PRC, Polonă VO, Rusă, Tailandeză, Turcă

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Ebraică, Estonă, Islandeză, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Polonă, Portugheză-Europeană, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : IULIE 2018

DURATA : 117 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Cea mai recentă poveste din nouă serie “Tomb Raider” promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În nouă peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenței, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia își poate plăti chiria. Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să își urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul și să meargă mai departe după șapte ani fără el, nici ea nu poate înțelege pe deplin ce o face să își dorească atât de mult să deslușească misterul morții tatălui ei. Acționând împotriva dorinței finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă și pleacă către ultima destinație în care știe că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insula mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea ușoară, chiar drumul în sine, până la misterioasă destinație, este unul foarte nesigur și periculos. Dintr-odată miza devine enormă pentru Lara, care – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obținând astfel supranumele de “tomb raider”.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Lara Croft: Evoluția unui personaj emblematic – Explorați saga TOMB RAIDER de la jocurile video la filme și descoperiți cum a devenit Lara Croft unul dintre cele mai de succes personaje feminine din toate timpurile.
  • Croft: Antrenamente – Intrăm în sala de gimnastică împreună cu Alicia Vikander, actrița laureată la Premiile Oscar și vedem antrenamentele care o ajută să facă față celui mai solicitant rol din punct de vedere fizic din cariera ei – Lara Croft.
  • Tomb Raider în culise – Actorii și echipa de producție ne dezvăluie provocările din spatele noilor aventuri ale Larei Croft.
  • Breaking Down the Rapids – Regizorul Roar Uthang, echipa de producție și actorii dăramă cel mai interesant element de pe platourile de filmare.

DESPRE FILM

“Dacă ești fan al francizei, la finalul proiecției o să ieși din sală cu dezamăgiri, cu dorința de a fi avut mai mult, dar totuși cu ideea că s-a făcut, cât de cât dreptate acestei francize cu potențial imens de a devenii o serie de filme cu succes de casă.” Întreaga recenzie o găsiți aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.