Rampage / “Rampage: Scăpați de sub control” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : SF, Aventură, Acțiune

VIDEO :

Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.4:1 (16×9)

AUDIO :

Dolby Atmos True-HD: Engleză

DTS-HD Master Audio: Engleză 5:1

Dolby Digital 5.1: Cehă, Italiană, Polonă VO, Polonă, Spaniolă-Castiliană

SUBTITRĂRI : Română, Bulgară, Cehă, Croată, Daneză, Estonă, Finlandeză, Greacă, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Norvegiană, Polonă, Portugheză-Europeană, Slovenă, Spaniolă, Suedeză, Spaniolă-Castiliană.

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : IULIE 2018

DURATA : 108 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo

SINOPSIS

Megastarul internațional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care și-a făcut un obicei din a ține oamenii la distanță. Singură legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greș, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situația devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite și alte animale care au suferit mutații similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de acești noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală si să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

DESPRE FILM

“Este clar targetul comercial al acestui film, dar, parcă, totuși dialogurile ar fi putut fi mult mai cizelate și, hai să spunem, mai realiste. Dar nu, nu sunt.” Întreaga recenzie o găsești aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.