În premieră în România, sezonul cu numărul 8 din HAWAII 5.0 vine la DIVA toamna aceasta, cu trei episoade în serile de luni de la 21:00, din 3 septembrie.

Seria relatează acțiunile unei restrânse echipe de elită, cu imunitate și propriile metode de acțiune, din Hawaii, condusă de Lt. Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) care raportează direct guvernatorului statului. Echipa investighează fapte teroriste, răpiri, crime și jafuri.

În acest sezon verii Chin și Kono părăsesc echipa pentru propriile proiecte pe continent. Soțul lui Kono, Adam Noshimuri, se întoarce totuși în Hawaii pentru un rol important care este pus în pericol de trecutul său.

Pentru a completa echipa, Steve McGarrett și Det. Sgt. Danny Williams (Scott Caan) o recrutează de la academie pe Tani Rey (Meaghan Rath) și pe fostul pușcaș marin Junior Reigns (Beulah Koale). Noua echipă va lucra împreună pentru a salva un câine polițist, va cere ajutorul unui hacker trimis în spatele gratiilor de către McGarrett (Joey Lawrence revine în rolul lui Aaron Wright pentru acest episod), investighează crime inspirate din folclorul local și au ca sarcină să găsească un adolescent din famila regală britanică care a fugit.

Steve și Danny se angajază deasemenea într-un nou proiect: deschiderea unui restaurant.

Avem mult soare și acțiune în sezonul 8 din Hawaii 5.0 – toamna aceasta la DIVA, trei episoade în fiecare luni, din 3 septembrie, în premieră în România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.