Povestea unui pierde-vară din 21 septembrie la cinema

0
3326
Ascultă acest articol


Mult umor, un bărbat la 40 de ani prins între atracția către tinere și posibilitatea unei relații mature și un București luminos. Sunt doar câteva dintre atributele comediei “Povestea unui pierde-vară”, regizată de Paul Negoescu. Realizatorii succesului de box-office din 2016 “Două lozuri” revin din 21 septembrie în cinematografe și promit o porție sănătoasă de zâmbete și bună dispoziție.

Actorii și regizorul care spun “Povestea unui pierde-vară” în această toamnă vor pleca și într-un turneu național prin 17 orase din țară. Filmul va avea proiecții în rețeaua Cinema City. Pe 17 septembrie va avea loc o proiecție la Brașov și Sfântul Gheorghe, pe 18 septembrie la Brăila și Galați, pe 19 la București iar pe 20 septembrie la Constanța si Suceava.

Echipa care a lucrat la “Povestea unui pierde-vară” ajunge vineri, 21 septembrie, la Botoșani, dar si la Muzeul Țăranului din București. Pe 22 septembrie arădenii și timișorenii șe întâlnesc cu Alexandru Papadopol și Paul Negoescu, iar pe 23 septembrie actorii si regizorul vor fi în fața publicului de la Cluj.

Turneul de promovare al comediei “Povestea unui pierde-vară” continua pe 24 septembrie la Iași, 25 la Râmnicu Vâlcea și Pitești, 26 la Ploiești, iar pe 28 septembrie are loc întâlnirea cu cinefilii din Piatra Neamț.

Filmul este distribuit de Ro Image 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.