Jurassic World: Fallen Kingdom – disponibil acum pe DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D și Blu-ray 4K!

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insula da semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul sau lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauza în care crede și pentru care se lupta. Cei doi ajung pe insula cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreagă noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante că nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Regie: J.A. Bayona
Distribuție: Jeff Goldblum, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong
Gen: Thriller, Aventuri, Sci-Fi
Format: DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D, Blu-ray 4K
Distribuitor: ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.