Sezonul 5 din Castle va fi difuzat la televiziunea DIVA, din 9 octombrie de la 20:00 și continuă de luni până vineri de la ora 19:00, cu multă acțiune și romantism.

Posesor a 4 nominalizări la premiile Emmy și câștigător a 5 premii People Choice Awards, US, serialul spune povestea cunoscutului scriitor, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), un bărbat divorțat ce își crește singur fiica adolescentă și se aliază cu detectivul NYPD Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”), un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă, inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigațiilor.

Castle și Beckett cedează, în sfârșit, în fața sentimentelor reciproce în mult-așteptatul final al sezonului 4. Sezonul cinci ne duce în dimineața de după, când amândoi au multe întrebări despre relație. A fost doar o aventură de o noapte? Sunt un cuplu? Va schimba asta relația profesională dintre ei? Comedia și conflictele ating noi limite în timp ce acești doi investigatori experimentează noul lor stil de viață.

Urmărește sezonul 5 din Castle difuzat la televiziunea DIVA, din 9 octombrie de la 20:00 și continuă de luni până vineri de la ora 19:00, cu multă acțiune și romantism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.