Netflix lansează teaserul pentru “The Christmas Chronicles”

0
3921
Ascultă acest articol


Chris Columbus, producătorul filmelor Singur acasă și Harry Potter, a făcut echipă cu Clay Kaytis, regizorul filmului Păsările furioase, pentru noul film Netflix, THE CHRISTMAS CHRONICLES (ro. CRONICILE CRĂCIUNULUI). Filmul spune povestea a doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), care plănuiesc să îl filmeze pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în seara Ajunului.

Totul se transformă într-o călătorie neașteptată, pe care majoritatea copiilor nici măcar nu îndrăznesc să o viseze. Cei doi frați se strecoară în sania lui Moș Crăciun, aproape se prăbușesc și sunt puși în situația în care pot întârzia Crăciunul pentru toată lumea. Pe măsură ce aventura lor se desfășoară, Kate și Teddy lucrează cot la cot cu Moș Crăciun și cu elfii săi loiali pentru a salva Crăciunul, înainte să fie prea târziu.

Clay Kaytis, regizor: „Nimeni nu putea fi mai potrivit decât Kurt Russell pentru a aduce la viață versiunea noastră de Moș Crăciun – robust, carismatic și amuzant. Și-a asumat acest rol emblematic încă de la prima noastră întâlnire, lăsându-și barba să crească special pentru acest rol. Faptul că am reușit să lucrăm cu Kurt pentru a crea o versiune a unui Moș Crăciun pentru generațiile viitoare e un vis devenit realitate.”

Chris Columbus, producător: „Kurt este un Moș Crăciun emblematic – carismatic, dur atunci când e nevoie și cu un simț acut al umorului. Suntem foarte încântați că oamenii îl vor putea urmări și sperăm ca filmul să devină un clasic.”

THE CHRISTMAS CHRONICLES (ro. CRONICILE CRĂCIUNULUI) se lansează pe 22 noiembrie pe Netflix.

Pentru mai multe informații pe netflix.com/ChristmasChronicles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.