Ascultă acest articol

Gala E! People’s Choice Awards, premii ce omagiază industria filmului, muzicii, televiziunii și cultura pop, este transmisă în direct de E! în peste 161 de țări. Evenimentul mult așteptat este difuzat pe 12 noiembrie de la ora 4:00 în direct din Barker Hanger din Santa Monica, CA.

“Fiind singurele premii votate în exclusivitate de către public pentru public, The E! People’s Choice Awards este un eveniment care nu trebuie ratat de nici un fan al culturii pop” spune Adam Stotsky, Președinte E!. “Entuziasmul și implicarea fanilor din întreaga lume care însoțesc E! People’s Choice Awards au fost incredibile și suntem fericiți să anunțăm parteneriatul cu alte televiziuni pentru a extinde și amplifica transmisiunea inaugurală.”
Emisiunea E! Live from the Red Carpet: The E! People’s Choice Awards, este deasemenea transmisă de E! de la ora 2:00. Atât E! People’s Choice Awards cât și E! Live from the Red Carpet: The E! People’s Choice Awards sunt transmise în direct pe aplicația E! și pe Eonline.

Ca parte a promisiunii făcute de E!, de a evolua și de a duce People’s Choice Awards la un alt nivel, adaptat generației actuale, dar și viitoare, au fost adăugate 43 de categori în procesul de votare din domeniile filmului, televiziunii, muzicii și culturii pop. Această evoluție a adus cu ea 13 categorii noi, inclusiv “The Bingeworthy Show of 2018”, “The Game Changer of 2018”, “The Revival Show of 2018”, “The Style Star of 2018” și altele.

Programul The E! People’s Choice Awards este produs de Wilshire Studios și Den of Thieves, iar Jesse Ignjatovic și Evan Prager sunt producători executivi.

Urmărește și pe social media atât Live from the Red Carpet cât și spectacolul de decernare a premiilor pentru a vedea primul cele mai noi gifuri, meme-uri și momente speciale în timp real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.