Crime + Investigation® continuă pe 20 noiembrie, de la ora 22:00, seria globală „Twisted Faith”, primul său eveniment de acest tip, transmis în peste 100 de teritorii, cu serialul „Culturi și credințe extreme” prezentat de jurnalista americană Elizabeth Vargas, câștigătoare a unui premiu Emmy pentru investigațiile și interviurile sale realizate în toată lumea. În această producție nouă, Elizabeth cercetează unele dintre cele mai controversate organizații, desconspirând modul în care acestea manipulează și distrug credința oamenilor. Postul de televiziune va transmite marți 4 episoade consecutive din acest serial care oferă o privire din interiorul acestor grupuri prin intermediul unor foști membri, dar și actuali adepți și lideri care fac parte din acestea.

Evenimentul de televiziune unic realizat de A+E Networks a început pe 18 noiembrie, la cea de-a 40-a comemorare a masacrului de la Jonestown, cu producția „Credință supremă” care explorează biserica privată de vindecare spirituală „Urmașii lui Hristos” din Treasure Valley (Idaho, SUA). În cadrul acesteia, părinții care refuză tratementul medical pentru copiii lor în numele lui Dumnezeu nu sunt condamnați, iar libertatea religioasă este mai presus de orice. Producția urmărește cum persoane din exteriorul bisericii și poliția locală se implică tot mai mult în această problemă care îi pune pe copii în pericol, ceea ce testează interesele politicienilor din zonă și legalitatea modului în care trăiesc adepții.

În continuarea seriei, Crime + Investigation® propune pe 23 noiembrie, tot de la ora 22:00, sezonul 3 din serialul „Evadare din secta poligamă” care prezintă cazul a patru surori care au scăpat din „Ordin”, un cult poligam secret din Salt Lake City. În noul sezon, care va debuta cu 4 episoade consecutive, femeile își continuă misiunea periculoasă de a desconspira practicile organizației, cu Jessica, una dintre surori, ținând discursuri în public și luând o poziție politică împotriva poligamiei într-o audiere controversată în fața autorităților din Utah.

Un trailer al evenimentului transmis din SUA în Canada, din Marea Britanie până în Asia de Sud-Est, poate fi urmărit mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.