Sony Video & Sound Products Inc., operatorul business-ului video și audio Sony, a anunțat astăzi la Consumer Electronics Show, în Las Vegas, “360 Reality Audio”, o nouă experiență muzicală imersivă prin care fanii se vor simți ca și cum ar fi în primul rând la un concert. Pentru a evidenția puterea acestei tehnologii și beneficiile unice pe care le oferă, Sony a realizat un parteneriat cu Live Nation Clubs & Theaters pentru a înregistra materiale audio din cadrul mai multor concerte, precum The Wombats, AJR, Good Charlotte, Kodaline și alții ce urmează să fie anunțați.

360 Reality Audio produce un câmp sonor tridimensional în care diferite sunete și elemente muzicale pot fi proiectate la 360 de grade, prin intermediul tehnologiei audio Sony bazate pe obiect. Utilizatorii pot accesa conținutul audio cu ajutorul căștilor, selectând conținut “360 Reality Audio”, ce va fi oferit prin Deezer, nugs.net, Qobuz și TIDAL.

“360 Reality Audio ne va permite să le oferim iubitorilor de muzică live o experiență muzicală nouă și extrem de realistă,” a declarant Kichiro Kurozumi, Head of Branding and Product Planning Division la Sony Video & Sound Products Inc. “Suntem extrem de mândri de colaborarea dintre Live Nation, liderul mondial în domeniul divertismentului live, și Sony, o companie ce lucrează cu artiști și creatori pentru a defini frontierele capabilității muzicale.”

“Ascultând concertul nostru live prin noua tehnologie 3D a fost cea mai apropiată experiență de a fi în audiență la un show Kodaline, este diferit de tot ce am experimentat vreodată,” a declarat Steve Garrigan, compozitor și solist Kodaline.

“Explorăm întotdeauna modalități inovatoare de a îmbogăți experiența muzicii live pentru fani și artiști. 360 Reality Audio le va oferi fanilor o experiență realistă de muzică live mult timp după ce spectacolul s-a încheiat,” a declarat Terri Liebler, VP, Live Nation Media & Sponsorships. 

Printre spațiile Live Nation în care a fost captat conținutul 360 Reality Audio se numără Hollywood Palladium (Los Angeles), House of Blues Chicago (Chicago), Irving Plaza (New York), The Fillmore (Philadelphia), The Masonic (San Francisco) și The Wiltern (Los Angeles).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.