Ascultă acest articol

Avanpostul (The Outpost) este un nou serial, în premieră în România, care prezintă o lume fantastică la DIVA începând de luni, 28 ianuarie, de la 22:00, câte două episoade.

Producția americană spune povestea orfanei Talon (interpretată de actrița australiană Jessica Green), singura supraviețuitoare a rasei numită “Blackbloods”. După ce întregul ei sat a fost exterminat de o bandă de mercenari, Talon duce o viață solitară și descoperă că are anumite abilități care o fac mai rapidă, mai puternică și îi permit să se vindece mai repede ca majoritatea oamenilor.

După un deceniu, Talon se ascunde chiar sub ochii tiranicului regim al Primului Ordin, dar nu pierde nici o clipă din vedere scopul, acela de a-și răzbuna familia. Călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor. Imediat ce zărește Avanpostul, este atacată de o creatură feroce la timp pentru a fi salvată de căpitanul Garret Spears (Jake Stormoen), un adevărat cavaler în armură strălucitoare, frumos, șarmant și dur.

Avanpostul este produs de Arrowstorm Entertainment și Electric Entertainment. Pe lângă Jessica Green din distribuție fac parte Imogen „Immy” Waterhouse (Nocturnal Animals), sora lui Suki Waterhouse, dar și Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead) și Robyn Malcolm (Top of the Lake).

Pășește în noua lume și descoperă Avanpostul în fiecare luni, de la 22:00, din 28 ianuarie la DIVA.

Ca să te pregătești pentru noul univers, DIVA îți propune o serie de 5 filme Mythica (de la creatorii serialului Avanpostul) programate în perioada 21-25 ianuarie, de la 23:00. Seria Mythica urmărește aventurile lui Marek, o vrăjitoare născută cu darul necromanției. Mythica: În căutarea eroilor (MYTHICA: A QUEST FOR HEROES – luni 21 ianuarie) în care Marek se întâlnește cu preoteasa Teela, urmată de Mythica: Puterea cristalului întunecat (MYTHICA: THE DARKSPORE – marți, 22 ianuarie) în care Marek încearcă să-l oprească pe Szorlok, cel mai mare dușman al său, din a folosi un vechi artefact, Mythica: Necromanta (MYTHICA: THE NECROMANCER – miercuri, 23 ianuarie) în care Marek acceptă o misiune din partea unor hoți, urmat de Mythica: Stăpânul coroanei (MYTHICA: THE IRON CROWN – joi, 24 ianuarie) în care continuă lupta contra lui Szorlok și finalul seriei Mythica: Tărânul zeilor (MYTHICA: THE GODSLAYER – vineri, 25 ianuarie) în care Marek va face o alianță neobișnuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.