Cartoon Network va extinde universul Ben 10 după ce a dat undă verde pentru cel de al patrulea sezon al cunoscutului serial animat. Ben, verişoara sa Gwen si bunicul Max se vor aventura într-unele dintre cele mai populare destinații din lume, cum ar fi: Italia, Japonia și Mexic. Sezonul patru va creşte şi mai mult comunităţile de fani Ben 10 din întreaga lume, prin noi transformări prin care vor trece extratereştrii, dar şi prin luptele pe care Ben le va purta împotriva răufăcătorilor. Ben va descoperi, de asemenea, o cheie specială care îi îmbunătăţeşte calităţile Omnitrixului, “Omni-Kix”, prin care extratereştrii săi vor putea fi alimentaţi în timpul acţiunii. Sezonul patru va avea premiera la nivel mondial începând cu anul viitor.

Cel de-al treilea sezon include noi străini, vehicule și răufăcători, dar şi un personaj nou numit Kevin 11, care este rivalul lui Ben 10. Kevin 11 a dezvoltat Anti-Trix, o versiune personalizată a Omnitrixului, pe care o poate activa pentru a produce versiuni alternative ale extratereștrilor eroici ai lui Ben. Tot în sezonul trei, fanii i se pot alătura lui Ben în expediții din întreaga lume, pe măsură ce el și familia sa urcă la bordul noului Omni-Copter pentru a zbura în Asia, Europa și America de Sud. Sezonul trei va fi lansat luna aceasta în EMEA, în timp ce în S.U.A. și LATAM, premiera va avea loc în februarie, iar în APAC, în martie.

Numai în cel de al treilea trimestru al anului trecut, Ben 10 a fost vizionat de peste 182 de milioane de persoane, printre care 56 de milioane de copii. Animaţia este produsă de Cartoon Network Studios şi creată de Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), avându-l pe John Fang (Mixels, Generator Rex) producător executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.