Crime + Investigation® prezintă în exclusivitate din 6 februarie miniseria „Victimele lui R. Kelly” (Surviving R. Kelly) care arată poveștile persoanelor care au fost afectate de cunoscutul cântăreț de R&B. În fiecare miercuri, de la ora 22:00, victimele vor ieși în față și vor spune adevărul despre viața de playboy a lui R. Kelly, presărată cu zvonuri despre posibile abuzuri și pedofilie.

În ciuda dovezilor existente și a numeroșilor martori, acesta nu a fost niciodată afectat de nicio acuzație. Pentru prima dată, supraviețuitorii și oameni din cercul de prieteni al lui R. Kelly vin cu noi acuzații despre abuzurile sexuale, mentale și fizice la care artistul și-a supus victimele.
Documentarul va prezenta adevărata poveste a controversatului R. Kelly din 1970 până în prezent și va cuprinde peste 50 de interviuri, inclusiv cu activista pentru drepturile civile Tarana Burke, muzicienii John Legend și Sparkle, gazda unui talk-show și fostul DJ Wendy Williams, fosta soție Andrea Kelly, fosta iubită Kitti Jones, frații Carey și Bruce Kelly și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.