Vă oferim șansa de pune mâna pe unul dintre cele 20 x Intel Software Starter Pack pe sistemul primul venit – primul servit, DAR…

Ce e de făcut și ce nu?

Vă rugăm, cei care își aleg un cod să specifice la secțiune de comentarii pe care anume l-au luat, pentru a fi corect atât pentru noi cât și pentru ceilalți care-și doresc să pună mâna pe un cod. De asemenea, luați decât un singur cod, iar dacă vreți să chemați și prietenii spuneți și lor de acest post. Vom verifica acest lucru, iar cei care nu sunt “cuminți” îi vom lua în vizor și nu vor mai fi acceptați la următoarele “giveaway-uri” (vom avea în permanență).

Unde bag codul și ce conține?

Redeem-ul se face de la adresa https://softwareoffer.intel.com/Redeem/ iar pachetul conține jocul Cuphead, conținut bonus pentru jocurile PlayerUnknown’s Battlegrounds, Star Trek Online și World of Tanks și aplicațiile BitMar Elite, Dashlane, WinZip 21, IPIP, Corel Painter Essentials 6 și Corel VideoStudio PRO X10.

Lista cu coduri:

  1. VF8T78ESMPKY2GT
  2. VG7F3X2MTEVQH8U
  3. VGD45HGT5AZB3KZ
  4. VGGTPY7S3XXB37N
  5. VGSRMW5CJHX79ZS
  6. VHFY9EDVWFQMT2G
  7. VJ2PB8S45KMN7XH
  8. VJ5MVZCHU6XMEJN
  9. VJFW2GU4M9P6CJ9
  10. VJQU5Y9UEGZBV6N

De ce sunt doar 10 coduri?

Pentru a avea cât mai multă lume posibilitatea de a prinde un cod pentru Intel Software Starter Pack , am făcut un giveaway și pe pagina noastră de Facebook unde găsiți și celelalte 10 coduri!

Mulțumim Overheat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.