HISTORY® transmite în exclusivitate, din 25 februarie, noul serial „MMA cu armură” (Knight Fight), în fiecare luni, de la ora 21:00. Producția pătrunde în lumea Ligii Luptătorilor în Armură, numită și „MMA medieval” sau „Knight Fight Club ”, unde cavaleri moderni se luptă îmbrăcați în armuri de aproape 40 de kilograme, cu arme adevărate, realizate din oțel.

În fiecare dintrele cele 8 episoade de 60 de minute, serialul prezintă șase competitori în armură care se războiesc cu topoare, săbii, scuturi și sulițe, până când doar unul dintre aceștia rămâne în picioare pentru șansa de a deveni campion și a câștiga premiul de 20.000 de dolari. Participanții sunt oameni cu vieți normale care lasă în urmă jobul lor de zi cu zi și se transformă în cavaleri care se luptă în Liga Luptătorilor în Armură (Armoured Combat League).

Producția este prezentată de o echipă de experți care îl include și pe vedeta World Wrestling Entertainment și podcasterul Christian Cage.

Urmărește premierea MMA CU ARMURĂ pe 25 februarie de la 21:00, și află care dintre războinici se va dovedi a fi cel mai bun luptător și va câștiga campionatul!

Publicată de HISTORY pe Luni, 18 februarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.