Primul proiect de promovare VR pentru un serial HBO Europe

Primul proiect de promovare VR pentru un serial HBO Europe - Bani negri (pentru zile albe)

0
639
Ascultă acest articol


HBO Europe a pregătit și lansat în România primul spot realizat în VR pentru promovarea unei producții originale.

Serialul HBO Europe lansat în data de 22 noiembrie pe HBO & HBO GO, Bani negri / Tuff Money, este scris și regizat de Daniel Sandu.

Pentru realizarea spotului special de promovare al serialului HBO Europe, Viral Nation Romania a propus și implementat întregul concept, în regia lui Daniel Sandu.

Dialogurile au fost filmate în studio și suprapuse peste imaginile exterioare, realizate la 6 metri înălțime față de sol, într-un mediu real. Cu ajutorul efectelor speciale, privitorul ajunge virtual în carlinga utilajului, alături de Doru (Alexandu Papadopol) și Ionel (Cristian Bota), personajele principale, având posibilitatea să privească cerul, împrejurimile sau chiar să observe traficul de sub ei.

“Virtual Reality este o priveliște spre viitor. Un nou mediu de consum al filmelor își arată zorii prin experiența VR. Spectatorii vor avea posibilitatea și bucuria de a pătrunde prin intermediul VR chiar în mijlocul poveștii pe care o urmăresc. Vor evada din canapea, se vor plimba printre personaje ferindu-se împreună cu ele de obstacolele din film și vor explora imaginile pe o rază completă de 360 de grade. Tehnologia VR este în continuă dezvoltare și nu își propune să înlocuiască modul tradițional de a privi povestea din fața unui perete de sticlă ci să o completeze cu opțiunea spectatorului de a păși dincolo de sticlă. După care îți scoți ochelarii VR și revii la realitate. Și zâmbești.”, spune Daniel Sandu, scenarist si regizor Bani negri.

Materialul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al HBO Romania, în format 360, cu orice tip de ochelari VR, dar și fără echipament special, de pe orice tip de dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.