Ascultă acest articol

Producția marca E! Entertainment, Hollywood Medium with Tyler Henryrevine cu un nou sezon din 15 martie de la 23:00, cu ședințe uimitoare în care vedetele caută sfaturi, conexiuni, vindecare sau înțelegere. Cunoscut ca cel mai popular clar-văzător de la Hollywood, Tyler se întâlnește cu prezentatorul America’s Got Talent – Howie Mandel pentru a-l ajuta să se conecteze cu tatăl său decedat. Fostul star din Real Housewives of New York – Jill Zarin intră în contact cu fostul soț care are un mesaj special pentru ea. Karamo Brown (Queer Eye) are parte de o ședință memorabilă când bunica sa îi transmite gândurile după câștigarea unui premiu Emmy. Pe plan medical, Dr. Drew va coordona o scanare cerebrală pentru Tyler prin intermediul căreia telespectatorii pot vedea în premieră ce se petrece în mintea lui Tyler. Publicul va avea acces și în viața lui Tyler înclusiv imagini din cadrul turneului național, aparițiile de pe covorul roșu, dar și interacțiunile cu fanii.

Printre vedetele invitate la ședințele din acest sezon sunt: Chris Harrison, Macklemore, Holly Robinson Peete, Heidi & Spencer Pratt, Terra Jolé, Lizzo, Wendi McLendon-Covey, Lala Kent, Jesse Tyler Ferguson, Tamra și Eddie Judge, Stephanie Beatriz, Rasheeda și Kirk Frost, Scheana Shay, Brad Goreski, Dave și Odette Annabel, Cesar Millan, Jamie Chung și Steve-O.

Hollywood Medium with Tyler Henry este produs de nominalizatul la Premiile Emmy – 44 Blue Productions, o companie Red Arrow Studios și Corbett-Stern Productions în asociere cu Mortar Media. Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison, David Hale și Sarah Skibitzke sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.