AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE) a anunțat astăzi că a reînnoit acordul de distribuție pentru televiziunea sa Minimax, cu Telekom România, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații. Începând cu 1 iunie, televiziunea dedicată copiilor va face parte din pachetul de bază al Telekom România.

În cadrul acestui nou acord, Minimax devine disponibil pentru aproape 85% dintre abonații pay-TV din România, consolidând prezența brand-ului în Europa Centrală și de Est. Televiziunea, care și-a extins timpul de emisie la 24 de ore, anul trecut, celebrează 20 de ani de existență în acest an și este recepționată în 11 țări din Europa, în 5 limbi.
Balázs Hajós, Vicepreședinte Vânzări Afiliate la AMCNI-CNE a declarat: ”Acest acord întărește parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Telekom România, făcând larg disponibilă televiziunea noastră pentru copii, Minimax, în regiune. Pe măsură ce AMCNI continuă să își extindă portofoliul diversificat de televiziuni, ne-am luat angajamentul să oferim conținut premium pentru a atrage și a delecta telespectatorii de toate vârstele din întreaga lume.”

“Ne bucurăm să anunțăm că de acum postul Minimax face parte din grila Telekom TV, respectând, astfel, promisiunea noastra de a oferi conținut de calitate, pentru cele mai diverse nevoi și preferințe. Este ocazia perfectă, de Ziua Copilului, să le oferim acestora experiența Minimax, de a putea urmări desenele animate preferate, alături de părinți”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.“

Abonații Telekom România vor avea acces la noi episoade în exclusivitate din serialele ”Spirit: Cu sufletul liber”, de la DreamWorks Animation, alături de maratoane de weekend al celebrului serial animat ”Mașa și Ursul” bazat pe povestea populară pentru copii. În luna iulie, Minimax va avea premiera celei mai noi animații ”Littles Pet Shop: A World Of our Own”. În luna august, televiziunea va difuza filme cunoscute pentru distracția întregii familii din noua și îmbogățita sa videotecă, alături de alte emisiuni noi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.