Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Early Man”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Ionita Cristina, Nae Daniela

În vremuri preistorice, când dinozaurii și mamuții cutreierau pământul, Dug , omul cavernelor, se alege cu misiunea grea de a-și uni tribul într-o luptă bazată pe inteligența nativă și forța brută împotriva celor mai puternice bestii care conduc Epoca de Bronz. Împreună cu animalul său de companie Hognob, Dug face tot posibilul să îi încurce pe mai evoluaţii săi oponenţi.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la animația „Early Man: Tare ca piatra”.

Vocea eroului din această animație aparține actorului cunoscut pe marile ecrane drept vrăjitorul Newt Scamander din seria „Animale fantastice și unde le poți găsi”. Care este numele acestuia?

  • a) Spike
  • b) Hognob
  • c) Bolt

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 26 februarie – 1 martie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

O producție realizată în studiourile Aardman, animația „Early Man: Tare ca Piatra” este distribuită în cinematografele din țară de către Vertical Entertainment, în premieră, din 16 februarie. Filmul este disponibil în 2D, dublat în limba română.

43 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.