Concursul Național de Filme pentru Copii, FilmStars, atât de apreciaț în rândul celor mici la nivel național, a revenit cu a IV-a ediție. Și de această dată FilmStars a reușit să alinieze la start copii talentați și pasionați de fascinanta lume a filmului, din mai multe orașe din țară. Elevi din Pitești, Giurgiu, Horezu, Câmpina și București s-au întrecut în realizarea propriilor filme pornind de la tema „Povestea cărților”. Am ales această temă inspirată de unul din cele mai recente filme pentru copii, producția „Cartea Magică”, film ce reprezintă o incursiune în lumea basmelor și a pasiunii pentru lectură. Prințese, cavaleri, magie, aventură, dispariții misterioase și nu în ultimul rând pasiunea pentru lectură fac din „Cartea Magică” un film captivant ce reușește să-i poarte pe cei mici dincolo de limitele realității.

Juriul din acest an al Concursului Național de Filme pentru Copii – FilmStars, Editia a IV-a, compus din Aurora Păunescu (actor de film și teatru) și Domnica Cîrciumaru (Director internațional de Casting) a avut misiunea de a desemna cele mai bune povești transpuse în imagini de micii regizori, scenariști, actori și operatori. Nu a fost un lucru ușor, însă dintre echipele aliniate la start au reușit să se distingă copiii de la Școala Euro Smart Education din București, Echipa Emotiilor, urmați la mică distanță de echipele „Lovinescienii” din București și „Micii actori” din Giurgiu.

Toți copiii participanți au primit diplome și premii în cadrul galelor de premiere organizate în orașele lor, din partea partenerilor Univer și Perutnina România. Școala Micile Vedete alături de partenerii săi, care au înțeles împortanța unei educații de calitate, nu se opresc aici și vor continua să promoveze educația non-formală prin film și actorie în rândul celor mici.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți urmări pe www.club.micilevedete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.