Cartoon Network aduce și mai multă energie pe micile ecrane începând de luna aceasta. Televiziunea pentru copii lansează cel de-al doilea sezon al serialului Unikitty! Animația este produsă în studiourile Warner Bros. și prezintă îndrăgitul personaj din filmul Marea aventură Lego, Unikitty! Noul sezon va începe luni, 24 iunie, iar episoade vor fi disponibile de luni până vineri, de la 19:55.
În calitate de conducătoare a regatului, Unikitty trebuie să facă față îndatoririlor regale. Ea își dorește și, totodată, face tot ce îi stă în putere când vine vorba de fericirea locuitorilor din regat și încearcă din greu să elimine orice urmă de negativism. Optimismul ei nu trebuie înțeles greșit, căci Unikitty nu este o pisică pe care să o ignori. Deși este energică, iar creativitatea ei nu are limite, Unikitty este o forță care trebuie luată în calcul de cei care doresc să înlăture buna dispoziție din regat – mai ales dacă cineva încearcă să îl supere pe Puppycorn, fratele său mai mic și, totodată, cel mai bun prieten al ei. Alături de ea, în castel locuiesc și prietenii ei: dr. Fox, omul de știință din regat, și Hawkodile, garda de corp de încredere a lui Unikitty. Împreună cu prietenii ei, Unikitty se asigură că fiecare zi este mai fericită și mai creativă pentru toți locuitorii din regat.

Inspirat de lumea Unikitty, chef Ștefan Popescu, alături de câțiva prieteni – copii pasionați de patiserie, a creat o rețetă specială de înghețată, pentru a sărbători lansarea celui de-al doilea sezon al desenului animat. Iar un asemenea eveniment se putea lăsa doar cu o super petrecere în pijamale și o bătaie cu perne. “Înghețata Unikitty e ca ea: nu poți să o ignori, e specială, e roz și are și puțin sclipici. Ne-am distrat cu toții aici la petrecerea Unikitty, unde fiecare copil s-a lăsat inspirat și și-a creat propria rețetă de înghețată”.

Pe pagina de Instagram Cartoon Network România găsiți rețeta de înghețată Unikitty și pozele petrecerii în pijamale. Iar din 24 iunie începe vacanța mare cu un nou sezon Unikitty servit (neapărat cu înghețată) de luni și până vineri, de la ora 19:55, la Cartoon Network.

Serialul Unikitty! îi are ca producători executivi pe Dan Lin (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Phil Lord (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Christopher Miller (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Roy Lee (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Jill Wilfert (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO) și Sam Register (Haideți, tineri titani!), iar producători sunt Aaron Horvath (Haideți, tineri titani!), Edward Skudder (Pickle & Peanut) și Lynn Wang (Prințesa Stea contra Forțelor Răului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.