AMC anunță astăzi că serialul antologic ”The Terror” va reveni cu sezonul al doilea, ”The Terror: Infamia”, joi, 15 august, de la ora 22:00.

Despre ”The Terror: Infamia”:

Având acțiunea amplasată în Cel de-al Doilea Război Mondial, ”The Terror: Infamia” prezintă o serie de decese stranii care bântuie comunitatea japonezo-americană și încercarea unui tânăr de a înțelege și de a combate entitatea malefică responsabilă pentru acestea.

Din distribuție fac parte Derek Mio în rolul lui Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) în rolul lui Yuko, o femeie misterioasă din trecutul lui Chester; Cristina Rodlo (Miss Bala) în rolul lui Luz, iubita secretă a lui Chester; Shingo Usami (Unbroken) în rolul lui Henry Nakayama, tatăl lui Chester; Naoko Mori (Everest) în rolul Asako Nakayama, mama lui Chester; Miki Ishikawa (9-1-1) în rolul lui Amy, o prietenă a familiei Nakayama; și renumitul actor, producător, scriitor și activist George Takei (Star Trek) în rolul lui Yamato-san, înțeleptul comunității și fost căpitan al unei nave de pescuit.

”The Terror: Infamia” este o producție AMC Studios, alături de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360. Producătorii executivi și co-creatorii serialului sunt Alexander Woo și Max Borenstein, avându-l pe Woo și în funcția de showrunner. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady și Jordan Sheehan sunt, de asemenea, producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.