DIVA continuă să investigheze alături de Aurora Roe Teagarden (Candace Cameron Bure) și în noul film din seria Misterele Aurorei Teagarden, duminică, 22 martie, de la 16:00! Misterele Aurorei Teagraden: Tipar pentru crimă (Aurora Teagarden Mysteries: REAP WHAT YOU SEW – 2018) este un nou film, în pemieră în România, localizat în orașul Lawrenceton Georgia.

Senzație a internetului și o veche prietenă a Aurorei, Poppy Wilson (Jordana Largy) revine în Lawrenceton pentru a începe o afacere în domeniul broderiei. Dar nu toată lumea este încântată de succesul ei și în scurt timp este găsită fără suflare în propria casă. Pentru a ajunge la criminal, Roe trebuie să urmărească o serie de informații tulburătoare. Alături de clubul Real Murders, investighează cazul și ajunge la o listă restrânsă de patru suspecți cu patru motive diferite.

Imediat ce descoperă indiciul cheie și realizează cine este criminalul, Roe pleacă în căutarea acestuia încercând să-l oprească. Aflată în criză de timp, Aurora trebuie să acționeze ca să salveze o posibilă nouă victimă.

Nu uita, în luna martie, la DIVA, noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, vin în premieră în România, în fiecare duminică, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.