Simon Baker revine în rolul lui Patrick Jane și vă invită să descoperiți ce se petrece În mintea criminalului (The Mentalist) cu două noi sezoane, de luni până vineri, de la 19:00câte două episoade din 16 septembrie.

Nominalizat la Globul de Aur şi la Premiul Emmy, actorul Simon Baker („Îngerul păzitor”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”) joacă rolul lui PATRICK JANE, un consultant independent care colaborează cu Biroul de Investigaţii din California (CBI) şi care şi-a făcut un renume din rezolvarea cazurilor de crimă folosindu-şi talentul pentru observaţie. Patrick Jane este celebru pentru modul în care ignoră orice protocol şi pentru trecutul lui de fals spiritist.

În sezoanele 3 și 4, Patrick Jane și echipa CBI colaborează cu celebrul criminalist Dr. Montague (Linda Park) cu ajutorul căreia investighează o dublă crimă, tipică pentru criminalul în serie denumit Caveman. Pentru  Jane, întreaga invetigație devine o competiție pentru a demonstra cine are cea mai bună metodă de rezolvare a crimelor, iar Dr. Montague are șansa de a învăța că statisticile nu sunt totul.

Actorii Robin Tunney (Empire Records, The Craft, Prison Break), Tim Kang (The Forgotten, Two Weeks Notice), Owain Yeoman (Troy, The Nine) şi Amanda Righetti (The O.C., Return to House on Haunted Hill) revin în sezoanele 3 și 4.

Creatorul serialului este Bruno Heller (Rome). Heller și Chris Long sunt producători executivi. Serialul este produs de Warner Bros.

Nu pierdeți indiciile ce se ascund În mintea criminaluluicu cele două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 19:00, din 16 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.