Ascultă acest articol

NVIDIA si Activision au anunțat astăzi bundle-ul „GeForce RTX Call of Duty: Modern Warfare” care le oferă gamerilor pentru o perioadă limitată de timp jocul Call of Duty: Modern Warfare gratuit, odată cu achizitionarea unei plăci grafice GeForce RTX 2080 Ti, 20280 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER sau 2060, sau a unui laptop sau sistem desktop echipat cu aceste plăci grafice. Bundle-ul este disponibil la partenerii CelevoMAGPC Garage și Domo.

Call of Duty: cu feature-uri complet noi

Modern Warfare este unul dintre cele mai  așteptate jocuri de tip first-person shooter, iar gamerii GeForce RTX vor putea experimenta acest titlu cu o grafică bazată pe ray tracing. În calitate de partener oficial pentru Call of Duty: Modern Warfare, NVIDIA lucrează cot la cot cu Activision și Infinity Ward pentru a aduce ray tracing în timp real și NVIDIA Adaptive Shading în joc. NVIDIA, Infinity Ward și Activision colaborează pentru a crea grafica spectaculoasă din Call of Duty: Modern Warfare, care poate fi observată în trailerul de la Gamescom 2019.

Versiunea Open Beta va fi disponibilă începând cu această săptămână

Gamerii GeForce care simt că nu pot aștepta până la lansarea oficială de pe 25 octombrie pot participa la open beta-ul Call of Duty: Modern Warfare PC care va începe pe 19 septembrie, urmând să aibă o experiență excelentă datorită lansării driverului Game Ready optimizat pentru versiuna open beta pe PC.

Revoluția ray tracing

Ray tracing-ul în timp real schimbă felul în care sunt create jocurile și crește semnificativ calitatea imaginii. Ray tracing-ul se bazează pe un ecosistem robust care include interfețe de programare a aplicatiilor (API-uri), suport pentru o serie de motoare de jocuri populare și jocuri de la cei mai mari publisheri.

Call of Duty: Modern Warfare este un nou titlu uriaș AAA, care folosește tehnologia ray tracing pentru a crea imagini uimitoare. Acest anunț ilustrează dinamica pe care ray tracing-ul o are în ecosistemul de gaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.