Ascultă acest articol


NVIDIA prezintă cel de-al doilea studiu detaliat în care explică cum o grafică performantă poate impacta gaming-ul la nivel competitive; noul studiu este numit “De ce un nivel înalt de FPS contează în gaming-ul competitiv?”.

În primul studiu, “Descătușează-ți potențialul – cum un FPS înalt îți poate aduce un avantaj decisiv în jocurile de tip Battle Royale” Gerardo Delgado, product manager la NVIDIA evidențiază corelația dintre un hardware modern (o placă grafică high-end și un monitor G-SYNC cu o rată de împrospătare înaltă) și performanțele în gaming-ul competitiv.

În jocurile competitive precum Fortnite, CS:GO sau PUBG, jucătorii își măsoară abilitățile prin scorul K/D (Kill/Death). Dacă un jucător are un scor K/D înalt, înseamnă că acesta reușește să câștige o mare proporție din meciurile jucate.

În primul studiu de acest gen, Tony Tamasi, vice president of technical marketing la NVIDIA, prezintă corelația dintre un FPS mai bun și scorurile K/D mai bune. Acesta intră în detaliu despre cum un FPS înalt (peste 60) are beneficii evidente când vine vorba de cele mai bune performanțe. Acestea includ:

  • Animații mai netede, care ajută cu urmărirea mai ușoară a inamicilor
  • Reduce efectul de ghost și tearing, care la rândul lor pot constitui potențiale distrageri ale atenției din jocuri
  • Reducerea latenței

Cu nivelul înalt de FPS atins cu o placă grafică NVIDIA RTX și un monitor cu o rată de împrospătare de 240 Hz, gamerii pot vedea cum aceste beneficii le pot oferi un avantaj decisiv în jocurile competitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.