Astăzi NVIDIA a făcut publice informații cu privire la performanțele gamerilor în jocuri de tip Battle Royale și cum noile tehnologii pot îmbunătăți performanțele gamerilor în joc.

NVIDIA lucrează de ani de zile în parteneriat cu esports pentru a crea cel mai competitiv hardware. Plăcile grafice NVIDIA sunt optimizate pentru un gameplay cu frame rate-uri înalte, care îmbunătățește performanțele și timpul de reacție al gamerilor.

Deși este cunoscut faptul că plăcile grafice performante și frame rate-urile ridicate îmbunătățesc timpul de reacție al jucătorilor, studiul relevă cum acest aspect se transpune într-un avantaj competitiv pentru gameri în jocuri de tip ”battle royale”. Studiul a analizat scorurile Kill/Death ale gamerilor în jocurile battle royale de top, în corelație cu placa grafică pe care o folosesc.

Analiza nu a fost menită să fie un experiment controlat, ci doar o observație a datelor de la jucători din lumea reală.

Rezultatele au fost previzibile – cunoscute deja de aproape toți gamerii profesioniști – cu cât frame rate-ul este mai mare, cu atât performanțele gamerilor vor fi mai bune.

Datele susțin faptul că gamerii care folosesc plăci grafice high end și monitoare cu un refresh rate înalt obțin scoruri K/D mai ridicate decât gamerii care folosesc plăci grafice low end și monitoare de 60 Hz. Pentru Battle Royale, 60 FPS și Hz nu mai sunt suficiente în ziua de azi. Competitivitatea în jocuri este dată de un sistem care poate rula 144+ FPS și un monitor cu refresh rate înalt.

Mai multe detalii din raport sunt disponibile pe GeForce.com.

Link adițional:

Cum frame rate-urile înalte îți pot oferi un avantaj în jocurile de tip Battle Royale pe GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-gives-you-the-edge-in-battle-royale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.