Quiz de Crăciun cu premii pentru cinefili la Paramount Channel

0
1414
Ascultă acest articol


Iarna aceasta, Paramount Channel a pregătit un concurs cu premii pentru toți pasionații de filme. Până pe 19 decembrie, accesează site-ul web de luni până joi, vezi întrebarea zilei, și poți afla răspunsurile afișate pe ecran la Paramount Channel. Premii cool, gata de pus sub brad te așteaptă în fiecare zi.

Zilnic, poți câștiga o cană și un mini difuzor Paramount (8 premii zilnice), iar săptămânal o imprimantă foto pentru telefon și o pătură Paramount (2 premii săptămânale, acordate prin tragere la sorți concurenților care au răspuns la cel puțin 3 dintre întrebări). Marele premiu constă într-un aparat foto Instax și o pătură Paramount, și se acordă prin tragere la sorți concurenților care au răspuns corect la cel puțin 5 întrebări.

Pe durata concursului, va apărea pe ecranul televizorului, de câteva ori în fiecare zi, răspunsul corect pentru întrebarea din acea zi. Urmărește Paramount Channel pentru a identifica răspunsul corect și răspunde la întrebarea de pe site-ul www.paramountchannel.ro.

Răspunsurile pentru cele 8 întrebări vor apărea de luni până joi, între 9-12 decembrie și 16-19 decembrie.Poți răspunde la întrebări pe site-ul web Paramount de luni până joi între 09:00 – 23:59.

Detalii despre concurs sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook Paramount Channel Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.