Concurs și maraton de filme Star Trek la Paramount Channel

Participă și câștigă premii cu eroii tăi preferați

0
1115
Ascultă acest articol


În ultimul weekend de vară, ia un loc confortabil pe canapea și pregătește-te să fii captivat total de fascinantul univers Star Trek. Pe 29 și 30 august, la Paramount Channel, poți urmări toate filmele din seria science fiction care a atras generații întregi de admiratori.

Mai mult, fanii adevărați își pot testa cunoștințele legate de serie și pot câștiga tricouri Star Trek, produse în ediție limitată de Paramount Channel, răspunzând la un quizz online. Concursul se desfășoară în perioada 17-30 august, pe www.paramountchannel.ro/startrekquiz.

Sâmbătă, 29 august

Pe 29 august, distracția începe de dimineață cu Star Trek I: Filmul, de la ora 09.40. Acțiunea filmului se petrece la câțiva ani după întâmplările din serialul de televiziune cu același nume, în secolul XXIII, când un nor denumit V’Ger se apropie de Pământ, spulberând totul în calea sa.

De la 12.25 poți urmări Star Trek II: Mânia lui Khan, iar aventura continuă de la 14.55, cu Star Trek III: În căutarea lui Spock, când capsula-sicriu a lui Spock ajunge pe Genesis, o planetă recent creată cu un dispozitiv omonim de terraformare.

De la 17.15, pornește alături de personajele tale preferate în Drumul spre Casă, cea de-a patra parte a seriei Star Trek. Fostul echipaj al navei USS Enterprise coboară pe Pământ și găsește planeta-mamă într-un pericol grav de a fi distrusă de o sondă extraterestră.

Prima etapă a maratonului sci-fi se încheie sâmbătă, la ora 19.50, cu Star Trek V: Ultima Frontieră. Căpitanul Kirk, aflat în vacanță, se confruntă cu două provocări: să urce muntele El Capitan de pe Yosemite și să îl învețe pe Spock cântece de tabără. Confuzia lui Kirk ia sfârșitatunci când un vulcanian rebel preia controlul navei Enterprise.

Duminică, 30 august

Maratonul Star Trek continuă și duminică, de la ora 07.20. În Star Trek VI: Tărâmul Nedescoperit, vei avea ocazia să vezi, pentru ultima oară, întreaga distribuție reunită a seriei originale.

De la 09.45, poți urmări Star Trek: Generații, când foștii ofițeri ai Flotei Stelare James T. Kirk Montgomery Scott și Pavel Chekov sunt oaspeți de onoare la bordul noii nave spațiale Enterprise–B, iar lucrurile iau o turnură neașteptată.

În Star Trek: Primul Contact, echipajul USS Enterprise-E călătorește înapoi în timp, pentru a opri malefica rasă Borg să cucerească Pământul prin schimbarea trecutului. Se difuzează la 12.20, la Paramount Channel.

De la 14.45, urmărește Star Trek: Insurecția, iar de la 16.50, fii pe fază pentru Star Trek: Nemesis. Pelicula îi prezintă pe remani, o castă nedorită din Imperiul Romulan, folosită pentru sclavie în minele de dilitiu de pe planeta lor, Remus.

Penultimul film al seriei, Star Trek. În Întuneric, poate fi urmărit de la ora 19.20. Când echipajul Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă și creând o criză majoră în lume.

Maratonul science fiction se încheie duminică la 22.00 cu filmul Star Trek. Dincolo de Infinit!. Echipajul “Enterprise”, aflat sub comanda căpitanului James T. Kirk, a fost atacat de un val puternic și periculos de extratereștri, conduși de Kroll (Idris Elba).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.