DIVA – Avanpostul Sezonul 2 – interviu cu Jake Stormoen și Jessica Green

0
1605
Ascultă acest articol


Serialul de tip fantasy, Avanpostul, revine la DIVA cu al doilea sezon, în premieră în România, luni, 20 ianuarie, de la 21:00.

Întrebare: Jake, ce te atrage cel mai mult la acest gen de film?

Jake: O, nu avem destul timp pentru întrebarea asta. Ei bine… am fost mereu un fan al săbiilor, vrăjilor și jocurilor, al cărților lui Tolkien și a universului fantasy în general. Și azi ador să joc jocuri video și mă informez despre noile jocuri. Astfel, pentru mine este fantastic să pot îmbrăca un costum și să mânuiesc o sabie la serviciu. În acest sezon personajul meu este și mai activ și mai implicat și cred că o să fie și mai apreciat de public.

Întrebare: Jessica, interpretezi o femeie puternică care are un rol principal. Ce rol crezi că are munca ta în contextul social actual?

Jessica: Cred că este absolut minunat că apar tot mai multe roluri de femei puternice și sunt foarte recunoascătoare că am șansa de o interpreta pe Talon, care este deasemenea o femeie independentă și expune foarte frumos puterea pe care femeile o pot gestiona și pot conduce un show de asemenea dimensiune.

Jake: Și din toate punctele de vedere, Talon este ”pachetul complet” în adevăratul sens al expresiei.
Jessica: Exact! Este un personaj foarte bine definit. Sunt foarte multe femei tinere care urmăresc serialul și este important ca ele să descopere un model demn de urmat, pe care să îl admire și sunt fericită că au această experiență prin intermediul filmelor și a televiziunii.

Întrebare: Și influențează acest lucru abordarea personajului tău, Jake?

Jake: Sigur că da! Garret are o serie de conflicte interioare, care se transformă în conflicte cu celelalte personaje. Este foarte sigur pe abilitățile lui, dar uneori este sabotat și primește lecții importante și indicii că poate nu este atăt de capabil pe cu credea. Sunt zile când mă duc pe platou și mă gândesc ”Astăzi iau bătaie!”. El trebuie să fie acel soldat perfect pentru ținut și să o ajute pe Talon și sper că asta le va oferi o lecție tinerilor care urmăresc serialul.

Întrebare: Aduce noul sezon schimbări importante? Întreb pentru că Talon acționează din răzbunare, pe când Garret din dragoste pentru ținut și drumurile lor sunt destul de diferite la finalul primului sezon. Ce traiectorie vor urma în sezonul doi?

Jessica: Acest sezon are un ton ușor diferit. Talon nu mai caută doar răzbunare, ci vrea să o și ajute pe Gwynn să urce pe tronul pe care îl merită. Este hotărâtă să învingă Primul Ordin atât pentru a se răzbuna, dar și pentru a o ajuta pe Gwynn în egală măsură.

Jake: Acum are prieteni, la debutul serialului nu avea. Cred că aceste relații au crescut foarte frumos și au culminat la finalul primului sezon.
Întrebare: Aceste roluri vă aduc și destule vânătăi și tăieturi. Cum vă simțiți când vă întoarceți acasă bandajați?

Jessica: Mie îmi place. Am fost foarte fericită când am aflat că o să pot să fac singură toate cascadoriile. Eu ador MMA-ul (Mixed Martial Arts) și luptele și îmi place să le integrez în rolurile mele. Am avut destule tăieturi și vânătăi, dar nu mă deranjază deloc.

Jake: Tu ai și acum niște copci. Jessica este de neoprit când are o scenă de luptă și uneori continuă chiar și după ce se stigă ”Cut”.

Întrebare: Talon este privită altfel în acest sezon? Mai este considerată o străină?

Jessica: Este privită altfel! Acum are o familie și casa ei este în avanpost alături de Gwynn și Janzo și Garret, ei sunt ca o mare familie. Nu se mai simte ca o străină.

Jake: Sezonul unu a format între personaje o legătură puternică, iar acum, la debutul în forță al sezonului doi, relațiile continuă să existe și să se lege unele noi, pentru că apar și personaje noi.

Jessica Green revine în rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a rasei “Blackbloods”. În noul sezon din Avanpostul ea continuă să își exerseze abilitățile supranaturale pentru a se salva, a reuși să-și ducă la sfârșit călătoria și să salveze lumea.
După ce au învins armata lui Dred și au cucerit Avanpostul, Talon și Gwynn se pregătesc pentru un război inevitabil cu Primul Ordin. Talon și Dragman analizează pericolele pe care le implică invocarea mai multor demoni, în timp ce Gwynn întâmpină probleme în cooptarea unor aliați de încredere. Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuți și ca “Cei Trei” își dezvăluie puterile misterioase și trimit spioni, asasini, armate și chiar o armă de distrugere în masă pentru a înăbuși revolta din Avanpost.

Pe măsură ce Talon descoperă adevărul despre trecutul ei și moștenirea ce i-a fost încredințată, ea trebuie să decidă în cine poate avea încredere și să diferențieze prietenii de dușmani până la atacul Primului Ordin.

În sezonul doi joacă deasemenea: Jake Stormoen, în rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotărât să învingă Primul Ordin și să instaureze un conducător drept în ținut; Imogen Waterhouse, în rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund are parte de noi provocări pentru că inamicul îi cunoaște adevărata identitate și este doar o chestiune de timp până ce Primul Ordin îi va bate la usă; Anand Desai-Barochia, în rolul genialului alchimist Janzo, loial, blând și îndrăgostit până peste cap de Talon, sentiment care îi va aduce multe provocări.

Urmărește sezonul 2 din Avanpostul, în premieră în România, în fiecare luni, de la 21:00, din 20 ianuarie la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.