Ascultă acest articol


Cel mai nou update DLSS de la NVIDIA aduce îmbunătățiri semnificative în materie de frame rate și o performanță crescută în titluri precum Deliver Us the Moon și Wolfenstein: Youngblood, în același timp păstrând calitatea imaginii aproape de rezoluția nativă cu tehnologia Temporary Anti-Aliasing (TAA).

Noi moduri de utilizare customizabile

Ultimul update DLSS oferă trei noi moduri de utilizare: Quality, Balanced și Performance. Aceste opțiuni controlează rezoluția de randare DLSS și le oferă utilizatorilor opțiunea de a găsi un echilibru perfect între calitatea imaginii și FPS (numărul de cadre pe secundă), fără a face compromisuri într-o parte sau alta.

Despre DLSS

DLSS este o tehnologie NVIDIA RTX care folosește Inteligența Artificială (AI) pentru a crește nivelul de frame rate, în același timp menținând calitatea imaginii aproape de cea nativă. Fiind un algoritm AI, DLSS se îmbunătățește constant, devenind din ce în ce mai bun, iar în ultimii ani a continuat să se îmbunătățească, rezultatul fiind cel mai vizibil în Deliver Us the Moon și Wolfenstein: Youngblood, unde DLSS se scalează perfect pentru toate plăcile video din seria RTX, la toate rezoluțiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.