TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, lansează noul router Archer C80 cu viteze de până la 1900 Mbps. Dispozitivul este compatibil cu standardul wireless 802.11ac, oferă performanță Wi-Fi Wave2, este Full Gigabit și dispune de tehnologia MU-MIMO.

Archer C80 – Popularitatea lui Archer C9, cu performanță superioară și tehnologii de ultimă generație

Noul router Archer C80 a fost conceput pentru a livra cea mai bună performanță la viteze de până la 1900 Mbps, totul la un preț accesibil.

„Archer C80 este o nouă adiție la seria noastră de routere superioare cu tehnologie AC, un dispozitiv performant ce va înlocui Archer C9 – produs-vedetă în România în ultimii trei ani. Prin această lansare, TP-Link propune un nou router foarte performant, cu tehnologii avansate, un design modern și elegant, la un raport excelent calitate-preț. Ne așteptăm ca acest model să devină foarte popular în viitorul apropiat. Noi credem ca Archer C80 raspunde în totalitate cerințelor actuale în materie de networking home-use,” a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link Romania.

Noul router Archer C80 este un dispozitiv dual-band Full Gigabit și rulează atât în bandă de 2,4 GHz, cât și în bandă de 5 GHz. Acesta poate separa activitățile simple precum trimiterea de email-uri sau navigarea web în banda de 2,4 GHz (600 Mbps) de cele care necesită mai multă lățime de bandă, precum gaming online sau streaming în banda de 5 GHz (1300 Mbps), totul fără lag.

Acoperire Wi-Fi îmbunătățită, cu tehnologia Beamforming

Cu ajutorul tehnologiei Beamforming și al celor 4 antene externe, Archer C80 detectează dispozitivele conectate și concentrează semnalul Wi-Fi către ele, chiar dacă acestea se află la distanță față de router, oferind astfel acoperire perfectă pe toată suprafața casei.

În plus, funcționalitatea Smart Connect ajută routerul să schimbe automat conexiunea fiecărui dispozitiv pe cea mai bună bandă Wi-Fi disponibilă, aceasta fiind completată de funcția Airtime Fairness care optimizează timpul de utilizare și împiedică dispozitivele mai vechi să încetinească rețeaua Wi-Fi. Cu ajutorul acestor funcții, utilizatorii se pot bucura de o experiență Wi-Fi completă, fără lag.

Pentru conexiuni directe, router-ul Archer C80 dispune de 5 porturi, toate Full Gigabit, dintre care unul WAN și 4 LAN pentru o conexiune cât mai stabilă și rapidă, dedicată device-urilor precum televizoare smart, console sau PC-uri.

Tehnologia MIMO 3×3 pentru date în trei fluxuri și performanță sporită

În același timp, datorită tehnologiei 3×3 MIMO, Archer C80 este capabil să transmită și să primească date în trei fluxuri. Computerele cu funcție MIMO 3×3, sunt compatibile cu routerul Archer C80, având o performanță îmbunătățită față de routerele MIMO 2×2. Astfel, Archer C80 ajută dispozitivele să obțină performanțe optime, făcând comunicarea mai eficientă. Mai multe dispozitive pot trimite și primi date pe cea mai bună bandă disponibilă.

O altă funcționalitate de care dispune noul Archer C80 este cea de Control Parental, cu ajutorul căreia este blocat conținutul nepotrivit, restricționând, simultan, timpul petrecut de copii online.

Routerul este dotat și cu funcțiile Access Point Mode, IPv6, suportă configurarea unei rețele dedicate pentru vizitatori, Quality of Service, funcționarea în serviciu cloud și sistem de operare VxWorks. În plus, utilizatorii pot beneficia de trei ani garanție și de suport tehnic gratuit în limba română.

Produsul este disponibil la un preț recomandat de 379 RON și poate fi achiziționat din magazinele eMAGPC Garage și evoMAG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.