Ascultă acest articol

Sezonul 1 al serialului DreamWorks „Bebe Șef: Înapoi la treabă” (2018) va avea premiera luni, 2 martie, de la ora 19:30, pe Minimax. Serialul continuă aventurile din lungmetrajul de animație nominalizat la Oscar și Globurile de Aur în 2018, ”Bebe Șef: Cine-i șef acasă?”, fiind un omagiu plin de dragoste adus ideii de fraternitate. Bebe Șef îi invată pe micii telespectatori niște lecții valoroase despre ceea ce este cu adevărat important într-o familie, iar prezentarea evenimentelor din perspectiva fratelui cel mare, aduce multă emoție poveștii.

Cu acțiunea plasată după evenimentele din film, în „Bebe Șef: Înapoi la treabă” cei doi frați vor avea parte de noi provocări. O aventură nebunească ia naștere când cei doi parteneri se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă ce implică o bătălie memorabilă între pisici și bebeluși, ambele tabere luptând pentru dragostea adulților. Micii telespectatori vor fi cu totul absorbiți într-o misiune secretă care implică giumbușlucurile spionului de elită, iar părinții vor fi mișcați de eforturile echipei lui Bebe Șef de a împiedica acțiunile pisicilor în a se insinua în sânul familiilor, pentru a le câștiga dragostea. În primul sezon al serialului, Boss Baby mai are un adversar de temut – în persoana lui Mega Fat CEO Baby-care vrea să îl facă pe eroul nostru să își piardă slujba din cadrul organizației Baby Corp.

Inspirată de cea mai bine vandută carte de ilustrații a Marlei Frayee, această comedie plină de acțiune vine de la studioul filmelor ”Shrek”, ”Kung Fu Panda” și ”Madagascar”.

În lungmetrajul de animație aflăm că neobișnuitul bebeluș, Bebe Șef, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum și vorbind cu voce de adult. Eram înduioșați de Tim pentru că se simțea de parcă părintii lui nu vor fi capabili să-l iubească ca înainte de apariția mezinului. Rivalitatea dintre cei doi frați dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, și doar el îl poate ajuta.

În serial, situațiile de familie abordate vor fi înțelese mai bine de copiii care au depășit perioada grădinței, însă și pentru cei mai mici există momente frumoase – e vorba de legătura ce se creează între neobișnuitul bebe și fratele său mai mare. Cei mai mari vor înțelege că iubirea părintilor nu este limitată și că a face echipă cu un frate sau o soră poate fi un lucru minunat și unic. Unii telespectatori vor simți că retrăiesc clipele speciale ale copilăriei, iar părintii își vor aminti momente dragi din viața alături de mititeii lor. Cu siguranță cei mici vor fi stimulați de mesajul pozitiv ce îi învată să transforme într-o poveste frumoasă orice provocare și le directioneză sentimentele spre un comportament altruist, axat pe ideea de familie și de iubire din cadrul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.