Call of Duty: Warzone este cel mai nou mod de gameplay pentru Call of Duty: Modern Warfare și va fi disponibil gratuit pentru toată lumea începând de astăzi, 10 martie, de la ora 21:00. Cei care dețîn deja Modern Warfare pot accesa acest mod cu patru ore mai devreme.

Call of Duty: Warzone conține două moduri epice, Battle Royale și Plunder. Primul este bazat pe rețeta clasică battle royale, de această dată cu 150 de jucători pe o harta imensă și cu o serie de noutăți care va vor lua prin surprindere. Cel de-al doilea mod este o goană după cash. Câștigă cine strânge mai mult, scapă cine poate.

Call of Duty: Warzone este gratuit pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care nu dețîn deja Modern Warfare. Progresul și toate obiectele cosmetice deblocate în Warzone vor fi disponibile în jocul complet, când și dacă jucătorii aleg să-l achiziționeze ulterior.

În sens opus, cei care dețîn deja Modern Warfare pot beneficia în Warzone de toate armele, operatorii și obiectele cosmetice deja deblocate (inclusiv cele din Battle Pass). De asemenea, progresul este unificat, astfel încât toată experiența câștigată în Warzone va contribui la creșterea în nivel a jucătorului.

Warzone va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC și va beneficia de cross-play între toate platformele. Cei care dețîn jocul vor observă că actualul mod blocat din joc va deveni Warzone în urmă unui update. Cei care nu dețîn jocul vor fi nevoiți să obțină clientul Warzone prin intermediul platformei preferate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.