DIVA o primește cu brațele deschise pe Aurora Teagarden și noul film din seria Misterele Aurorei Teagarden, duminică, 15 martie, de la 16:00!

Misterele Aurorei Teagraden: Crimă la cinema (Aurora Teagarden Mysteries: LAST SCENE ALIVE) lansat în 2018, spune povestea unei echipe de filmare de la Hollywood, care vizitează orașul Lawrenceton, Georgia. Filmul la care lucrează se bazează pe o carte scrisă de un fost iubit al Aurorei, Robin Daniels (Robin Dunne). Problemele apar când actrița din rolul principal, cea care o joacă pe Aurora, este ucisă. Este clar că Celia Shaw (Courtney Richter) nu era plăcută, dar cine ar vrea să o ucidă? Pentru că nu pot sta deoparte, Aurora și Clubul Real Murders încep să investigheze o lungă listă de suspecți.

Așa cum ne-am obișnuit, Capitanul Lynn Liggett-Smith este deranjată de intervențiile Aurorei și a prietenilor ei iar, de această data chiar și mama Aurorei, Aida Teagarden (Marilu Henner), se implică în investigație. Relația Aurorei cu Martin (Yannick Bisson) continuă și în această parte, asigurând doza necesară de romantism.

Nu uitați, în luna martie, la DIVA, noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, vin în premieră în România, în fiecare duminică, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.