Sezonul 13 din Grey’s Anatomy/”Anatomia lui Grey” din 7 aprilie pe DIVA

0
2533
Ascultă acest articol


Dr. Grey revine cu mai multe cazuri medicale și povești pline de dragoste, dar și dramă în cel de-al 13 – lea sezon din Anatomia lui Grey, din 7 aprilie, cu două episoade în fiecare marți, de la 21:00, la DIVA.

Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) revine cu sezonul 13, în care continuă să urmărească viețile unui grup de medici de la Spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle, pe măsură ce se ocupă de bunăstarea pacienților dar și de relațiile personale.

Sezonul 13 începe cu nunta lui Owen (Kevin McKidd) și Amelia (Caterina Scorsone) și expune problemele cuplului. Meredith (Ellen Pompeo) se confruntă cu povara secretelor și ajunge să fie suspendată pentru încălcarea regulilor, Alex (Justin Chambers) este amenințat cu privarea de libertate după ce îl atacă pe Andrew (Giacomo Gianniotti) și află de ce Jo (Camilla Luddington) a refuza să se căsătorească cu el, Bailey (Chandra Wilson) trebuie să ia decizii dificile, iar Maggie (Kelly McCreary) află că mama ei adoptivă a primit un diagnostic îngrozitor.

Ellen Pompeo a regizat episodul 18 al sezonului 13. Sezonul 13 este primul sezon fără Dr. Callie Torres, actrița Sara Ramirez anunțând că se retreage din acest proiect. Actorul Eric Roberts are o apariție episodică în rolul lui Robert Avery în episodul 16.

Serialul a fost premiat cu două distincții Globul de Aur și are un palmares de 73 de premii și 221 de nominalizări.

Nu uita de cele două ore petrecute în compania medicilor tăi preferați, în fiecare marți, de la 21:00, din 7 aprilie, la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.