Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman ( Femeia Fantastică) în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

Cu regizorul Patty Jenkins din nou la cârmă și Gal Gadot în rolul principal, „Wonder Woman 1984” este continuarea filmului „Wonder Woman”, primul film Warner Bros. Pictures inspirat de super eroul seriei DC, Wonder Woman, care a fost lansat în 2017 şi care a înregistrat un record mondial în box office-ul global atingând cifra de 822 milioane de dolari.

În filmul Wonder Woman 1984 joacă Chris Pine ca Steve Trevor, Kristen Wiig ca The Cheetah, Pedro Pascal ca Max Lord, Robin Wright ca Antiope și Connie Nielsen ca Hippolyta.

Producătorii sunt: Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot și Stephen Jones, iar Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo și Wesley Coller sunt producători executivi.

Patty Jenkins a regizat filmul Wonder Woman 1984 pornind de la un scenariu pe care l-a scris impreuna cu Geoff Johns și David Callaham, o poveste de Jenkins & Johns, bazată pe personajele din seria DC. Alături de regizorul din culise sunt mai mulți membri ai echipei „Wonder Woman”, printre care amintim regizorul de fotografie Matthew Jensen, designerul de producție nominalizat la Oscar Aline Bonetto („Amélie”) și designerul de costume câștigător al premiului Oscar, Lindy Hemming („Topsy-Turvy” „). Editorul nominalizat la Oscar, Richard Pearson („United 93”), filmează filmul. Muzica este compusa de câștigătorul premiului Oscar, Hans Zimmer („Dunkirk”, „The Lion King”).

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Atlas Entertainment / Stone Quarry Production, un film în regia lui Patty Jenkins, proiectat pentru a marile ecrane, acesta va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures începând cu August 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.