ViacomCBS Network International lansează în România inițiativa #RămânemAlături, parte dintr-o campanie globală de informare a publicului asupra importanței distanțării sociale în contextul pandemiei de coronavirus. Campania constă în mesaje de informare, dar și în conținut adaptat contextului actual, care vor fi difuzate în această perioadă pe posturile Paramount Channel, Comedy Central și MTV, precum și pe canalele de social media aferente. Inițiativa încurajează solidaritatea prin intermediul divertismentului și are în centru menținerea bunăstării emoționale a publicului. Mesajele de informare pot fi accesate pe paginile de Facebook Paramount Channel, Comedy Central și MTV.

Special pentru cei mici, Nickelodeon a lansat platforma #AlăturiDeCopii, o inițiativă ce are în centru personajele favorite ale copiilor, gata să ofere familiilor idei de activități potrivite pentru statul acasă, dar și sfaturi de igienă. Inițiativa #AlăturiDeCopii servește ca o platformă care vine în ajutorul părinților, oferind informații adecvate pentru copiii lor, livrate prin intermediul unor video-uri scurte, activități și conținut de Social Media. Printre acestea, se numără și fișe de activități și foi de colorat din seria „Ghicitoarea lui Blue”, care pot fi descărcate și tipărite accesând site-ul bleu.nickelodeon.ro.

Abonații Orange TV și Telekom TV, acces la mai multe posturi TV din portofoliul Viacom indiferent de abonament.

Pentru a sprijini inițiativa #RămânemAlături, abonații operatorilor de televiziune Orange și Telekom vor beneficia de acces la o selecție de canale Viacom în lunile martie și aprilie, indiferent de tipul abonamentului. Până pe 20 aprilie, toți telespectatorii abonați la Orange TV vor avea acces la Paramount Channel, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr și NickToons. Începând cu 29 martie și până la 1 mai, toți abonații Telekom TV vor primi acces la MTV Live HD, MTV Rocks, Nick HD și VH1 Classic.

În martie, cei mici se pot bucura de seriale și episoade în premieră pe Nickelodeon. Începând cu 30 martie, postul va difuza celebrul serial animat „The Casagrandes”, iar episoade noi ale celui mai îndrăgit show cu super-eroi „Henry Pericol” vor avea premiera în fiecare duminică, la ora 19.35.
Fanii lui Will Smith sunt invitați să vizioneze episoade ale iconicului „Fresh Prince of Bel Air”, în fiecare zi, de la ora 20.00, pe Comedy Central.
În aprilie, Paramount Channel va difuza o varietate de filme de acțiune precum „Transformers: Dark Of The Moon” și „Age of Extinction”, „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” sau comedii ca „Opposites Attrac” și „Zoolander”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.